Profiel

- Je hebt interesse in en affiniteit met (digitale) marketing en copywriting

- Je bent iemand die houdt van schrijven, die moeiteloos vlotte teksten uit de pen tovert die een snaar weten te raken.

- Als je jouw liefde voor taal weet te combineren met een oog voor esthetiek en vormgeving, is dat voor mij een mooie surplus, maar niet strikt noodzakelijk.

- Je hebt daarnaast ook een sterke affiniteit en/of interesse met de technische kant van marketing (google tag manager, SEA, conversiemetingen, facebook pixel, enz.). Je gelooft sterk in het principe 'meten is weten'.

- Je houdt van korte termijn projecten en het toewerken naar concrete, zichtbare, resultaten. 

- Je zet graag de puntjes op de i en zet door tot we echt tevreden zijn van het resultaat.

- Het spreekt voor zich dat je open staat voor feedback en bijsturing. We doen dit samen: jij vertaalt mijn verhaal en visie in teksten/ads die passen bij wie ik ben en waar ik voor sta.

- Je gelooft in de missie en boodschap van De talent coach, en je bent zelf iemand die positief is ingesteld en gelooft in kansen en mogelijkheden.

- Je kan goed alleen werken en je voelt je comfortabel in je eigen persoonlijke creatie-bubble. Je hebt minder nood aan een groepsgevoel of collega's rondom jou, en werkt liever samen met 1 vaste persoon. Ik zal namelijk jouw voornaamste collega zijn tijdens deze stage.

- Je volgt een opleiding in communicatie of marketing, of je weet me te overtuigen van jouw kennis en/of ervaring

- Goesting en talent is voor mij belangrijker dan kennis of ervaring. Je kreeg dus vooral een kriebel in de buik bij het lezen van deze beschrijving. Je kijkt er oprecht naar uit je vast te bijten in deze uitdaging.Wat kan ik jou bieden:

- een leuke stageplek met de kans om hands-on ervaring op te doen en echt bij te dragen tot een concreet resultaat

- een kijkje achter de schermen van een eenmanszaak

tip: Verwacht geen perfect georganiseerde, geoliede machine zoals in grotere multinationals (waar alle processen vastliggen in draaiboeken en plannen en waar je een klein stukje van de puzzel vormt), maar een groeiend bedrijf dat in opbouw is (waar dus nog veel ruimte voor verbetering en ontwikkeling ligt) Dit geeft je de ruimte om echt jouw stempel te drukken en impact te maken op de werking van de organisatie.

- Medezeggenschap over de projecten waarin je je graag wil verdiepen tijdens je stage (we gaan samen op zoek naar die dingen waar je zelf enthousiast van wordt). De basis ligt vaak al klaar, het gaat vooral om het verder uitwerken en afwerken. Enkele voorbeelden van mogelijke projecten: een e-book schrijven, een e-mailfunnel uitwerken, social media posts uitwerken, highlight story's voor instagram uitwerken, een webinar voorbereiden, een video sales letter uitwerken, een salespage schrijven (of herschrijven) enz.

- niet de standaard stage-taken, je wordt echt mee betrokken in concrete projecten en krijgt hierin de ruimte om verantwoordelijkheid op te nemen (in lijn met jouw interesse en talenten).

- mogelijkheid om vanop afstand (thuis) te werken (indien dit ook van jouw school toegestaan is natuurlijk).

- Feedback en bijsturing, niet alleen inhoudelijk maar ook qua samenwerking en persoonlijke vaardigheden. Misschien ontdek je wel talenten waarvan je niet wist dat je die in huis had?

- De kans om jouw (theoretische)kennis en interesse in marketing om te zetten in de praktijk en zo meetbare resultaten te zien van jouw inspanningen.

Hoe contact opnemen?

Ik ben van het principe "actions speak louder than words". Ben je oprecht geïnteresseerd? Overtuig me dan van jouw motivatie door me niet alleen jouw CV te bezorgen, maar door me meteen ook een stukje van jouw kunnen te laten zien. Heb je een blog? Een artikel geschreven? Een website gemaakt? Of zie je het zitten om een klein stukje van mijn marketing/website te herwerken/herschrijven? Trek je stoute schoenen aan en wees creatief :o)

Ik kijk ernaar uit om jouw talent te ontdekken!

Ellen - De talent coach